Skip to main content

Guru Experience Center Nolderwoud Rob v Riesen vangt nieuw jaar record.

03 juni 2024
Wat een geweldige wedstrijddag was het gisteren. De weegschaal liep mooi op bij elke weging. Van 39 kilo op steiger 1 tot zelfs 59,720 kilo op steiger 10. Goed voor een 4e plaats. Harjan gefeliciteerd met deze hele mooie prestatie. Aan de overkant liepen de resultaten nog meer op. Een nieuw jaarrecord op steiger 12. Rob van de Ven wist 111,560 kilo te noteren. Heel lang heeft hij echter niet van zijn record kunnen genieten want nog geen tien minuten later laat zijn buurman op steiger 13, Rob van Riessen, 125,660 kilo bijschrijven. Wat een ongelofelijke hoeveelheid mooie en vooral dikke vissen. Als laatste weging was Reijer Kros aan de beurt. Op steiger 20 wist hij met 76,640 kilo zich naar de derde plaats te vissen. 
 
Guru Experience Center Nolderwoud
 
 
Gefeliciteerd mannen met deze goede vangsten.
De dag werd afgesloten met een gezamenlijk gewicht van 666,640 kilo aan gevangen vis. De mannen hebben onder het genot van een drankje en een heerlijke Bosche bol, die Rob van de Ven voor iedereen had meegenomen, nagezeten. Super lekker, maar hoe eet je zo'n bol fatsoenlijk op?
 
Guru Experience Center Nolderwoud
 
We kijken nu alweer uit naar de volgende wedstrijd. Dit wordt een avondwedstrijd op woensdagavond 5 juni. Als je nog mee wilt doen geef je dan snel op.
We loten om 17:30 uur en vissen van 18:30 - 21:00 uur.
 
 
Guru Experience Center Nolderwoud
 
 
 
 
 
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser