Tackle Guru Benelux 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De Brasem

brasemDe volwassen brasem heeft een typische ruitvorm, is afgeplat en heeft een lange aarsvin en een korte puntige rugvin. Zo kunnen ze 's zomers wel herkend worden als het zuurstofgebrek ze naar de oppervlakte dwingt. De vinnen zijn grijzig of zwart en nooit gekleurd. In de paaitijd kunnen mannetjes herkend worden aan de paaiuitslag, keiharde wratjes op de kop en kieuwdeksel.

De kleur is variabel en hangt sterk samen met de helderheid en begroeiing van het water. Bij helder begroeid water krijgt de brasem een bronzen kleur, in rivieren en troebele plasjes is hij meer zilverachtig met een wat gelige gloed.

Lees meer: De Brasem

CHAMPION FEEDMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Maver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERS