De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Saga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROMarcel vd EyndeHJG DRESCHERCHAMPION FEED

Barbeel

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

Lees meer: Barbeel

Barbeel vissen (Frans Vogels)

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Lees meer: Barbeel vissen (Frans Vogels)

GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerCHAMPION FEEDBAITSHOP.NLMaver EvezetT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.SHIMANO AEROMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.