SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

JWP WaterserviceMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseSHIMANO AERONytro FishingMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Bij Center Parcs kunt u vissen in unieke viswateren. De Huttenheugte heeft twee meren waarvan het grootste meer ruim 40 hectare groot is.

 

 

Visvakantie in Nederland

De Huttenheugte hecht veel waarde aan een goede waterkwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan het water om de kwaliteit voor de vissen zo gunstig mogelijk te houden. Zo worden de wateren bij 
De Huttenheugte jaarlijks gebaggerd. Hierdoor worden broedplaatsen gecreëerd en dit zorgt voor veel jonge vis. De luchtsystemen en een grote fontein zorgen voor een goed zuurstof gehalte. Ook de maandelijkse controles door specialisten zorgen voor een consistent waterklimaat.

 

In de Market Dome kunt u terecht voor hengel-sportartikelen. Ook is er een uitgebreid assortiment aan vismaterialen te koop, zoals: verse maden en wormen, lokvoer en boilies. Op het gebied van elke vis soort kunt u hier terecht.

Visvakantie in Nederland

 

Nytro FishingSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.JWP WaterserviceWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - Cresta