De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Saga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDBAITSHOP.NLSHIMANO AEROMaver EvezetPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenMarcel vd Eynde

Visvakantie Camping Bergumermeer

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.

 

 

Een aantal van onze bungalows, villa’s, huurstacaravans en kampeerplekken staan vlakbij het water. U kunt dus ‘s morgens zo naar buiten stappen en uw hengel uitgooien. U kunt uw voorkeur doorgeven bij de reservering.

De camping beschikt over een jachthaven en een trailerhelling. Uw eigen vissersboot meenemen om het 360 hectare grote meer op te gaan is dus geen enkel probleem. Bovendien verhuren wij zelf ook motorboten. Let daarbij wel op het vrachtverkeer dat gebruik maakt van de vaargeul in het meer en zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem.

In het kanaal en het meer zwemmen de meest voorkomende zoetwatervissen zoals snoek, karper en baars. In de zomer worden regelmatig viswedstrijden in de haven en aan de oever van het kanaal gehouden. 

Camping Bergumermeer is een ideale familiecamping voor de hengel en watersporters.

 

 

HJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLMaver EvezetCHAMPION FEEDHengelsport Sappemeer