24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Maver EvezetJWP WaterserviceSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaNytro Fishing

Visvakantie Camping Bergumermeer

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.

 

 

Een aantal van onze bungalows, villa’s, huurstacaravans en kampeerplekken staan vlakbij het water. U kunt dus ‘s morgens zo naar buiten stappen en uw hengel uitgooien. U kunt uw voorkeur doorgeven bij de reservering.

De camping beschikt over een jachthaven en een trailerhelling. Uw eigen vissersboot meenemen om het 360 hectare grote meer op te gaan is dus geen enkel probleem. Bovendien verhuren wij zelf ook motorboten. Let daarbij wel op het vrachtverkeer dat gebruik maakt van de vaargeul in het meer en zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem.

In het kanaal en het meer zwemmen de meest voorkomende zoetwatervissen zoals snoek, karper en baars. In de zomer worden regelmatig viswedstrijden in de haven en aan de oever van het kanaal gehouden. 

Camping Bergumermeer is een ideale familiecamping voor de hengel en watersporters.

 

 

SHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeMaver EvezetJWP WaterserviceNytro FishingGURU Knowledge is power.