SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

Nytro FishingSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeMaver EvezetJWP WaterserviceWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.

Vissen op camping en horecacentrum ‘t Wisentbos


Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

 

Heeft u zin in een heerlijke vakantie of weekendje weg midden in de natuur? Lekker vissen op de camping of in de buurt. U bent van harte welkom! 

Voor de fanatieke vissers organiseren we elke week een wedstrijd. Je kan natuurlijk ook gewoon vissen op onze camping.

Er worden in de zomer viswedstrijden georganiseerd.

Datum en tijden zijn onder voorbehoud.

Competitie wedstrijden zijn alleen voor een vaste stok tot 11 meter. Inleggeld € 3,-.
30 minuten voor aanvang wedstrijd aanwezig zijn, dus om 07.00 uur loten.


Tijdens het inschrijven voor de recreatiewedstrijd kan men tot 30 minuten voor aanvang wedstrijdkenbaar maken in welke groep men mee wil vissen. Iedere vroege vogel-, nacht-, camping & dronten wedstrijd inleg € 5,-.

Alle wedstrijden worden georganiseerd onder auspicien van HSVL

Rust, Ruimte en Recreatie... heel veel recreatie vindt u in het verrassend veelzijdige Flevoland. Vooral in Dronten. Dé gemeente in het hart van Nederland. Bekend van o.a Walibi World, FlevOnice en Batavia Stad Ontdek ook wat het nieuwe land tussen het IJsselmeer, Ketelmeer, Drontermeer en Veluwemeer u te bieden heeft.

Kijk eens rond op onze site of reserveer alvast een plek op onzecamping.Wilt u langer onze gast zijn? Dat kan. Wij hebben ookseizoensplaatsen en jaarplaatsen. Wij houden graag een locatie voor u vrij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Maver EvezetJWP WaterserviceSaga-the-game-changer - CrestaNytro FishingVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AERO