SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

SHIMANO AEROMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMaver EvezetWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - Cresta

Technieken / Tips -> Diversen

Shimano Aero Technium Magnesium (2)

De Aero Technium Magnesium is uniek in zijn soort en gemaakt middels de nieuwste, baanbrekende molentechnologie van Shimano.
De lijst met features op deze molen is opmerkelijk: werkelijk ieder element van de beschikbare Shimano molen technologie is gebruikt.
Een magnesium Hagane body maakt de molen ongelooflijk licht en tevens ongelooflijk sterk. Hagane (koudgesmeed) Gear voor maximale sterkte, Infinity drive en Silent drive voor meer draaikracht, soepelheid en duurzaamheid.
 Aero Technium Magnesium
 
Verder een beugel uit één stuk titanium gemaakt om de lijn altijd naar de lijnroller te leiden en daardoor extreem sterk.
De meest opvallende nieuwe features zijn:
Het totale nieuwe ontwerp inclusief de 45mm lange Long Stroke spoel in combinatie met onovertroffen Super Slow 10 oscillatie systeem dat maar liefst 107 lijnwikkelingen per oscillatie legt. Hierdoor ontstaat de perfecte lijnligging en verkrijg je de optimale lineaire lijnafwikkeling tijdens de worp en is het mogelijk een nog grotere werpafstand te bereiken met meer precisie. Rigid Cast om de kracht die ontstaat tijdens een worp beter te kunnen hanteren en beheersen.
De Aero Technium Magnesium is er in zwart (14000 XTD) en liquid metal (14000 XSD).
Mocht jouw favoriete Shimano dealer ze niet (meer) voorradig hebben, vraag dan of ze je op de reserveringslijst zetten.
 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AEROMaver EvezetJWP WaterserviceWormenkwekerij Wasse