SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

JWP WaterserviceWormenkwekerij WasseMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.

Technieken / Tips -> Diversen

Shimano Kairiki lijnen (2)

Naast de diverse bekende Powerpro gevlochten lijnen en Kairiki 8 die Shimano in het lijnenpakket heeft is er ook de 4 strengs versie van de kairiki PE lijn.
Shimano Kairiki lijnen
 
Deze hoogwaardige Japanse 4 carrier braid is dus gevlochten van 4 strengen ipv de acht in Kairiki 8. Hoe hoger het aantal strengen hoe duurder het productieproces. Desondanks heeft kairiki 4 PE lijn middels de gebruikte VT-constructie toch nog steeds een hoge weefdichtheid en een soepele afwerking voor langere en geruisloze worpen.
Shimano Kairiki lijnen
 
Verder een minimale rek voor extra gevoeligheid en beetregistratie. Het eindresultaat is een prachtige soepele lijn met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding – een 150m spoel heeft een zeer strakke adviesprijs! Ideaal dus voor jongeren, studenten en beginnende vissers bijvoorbeeld.
Kairiki 4 is beschikbaar in vier kleuren: Hi-vis Mantis Green, Hi-vis Orange, Steel Grey, en Multi in 150m en 300m spoelen in 10 verschillende diameters van 0,06mm tot ø 0,315mm.
Shimano Kairiki lijnen
 
SHIMANO FISHING                         SHIMANO FISHING                        SHIMANO FISHING 
 
 
 
SHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaJWP Waterservice