Skip to main content

Thijs Lupsen Limburgs Kampioen Feedervissen

Onder moeilijke omstandigheden is zondag 28 april het Limburgs Kampioenschap Feeder gevist op de Maas boven de sluis naar het Lateraalkanaal. Vanwege werkzaamheden op het oude vertrouwde wedstrijdparcours aan het Lateraalkanaal nabij Horn kan hier momenteel lastig worden gevist. Voor veel deelnemers was dit dan ook een nieuw wedstrijdtraject. De verwachting was hooggespannen. Voorafgaand werd er tijdens trainingen leuk vis gevangen.

De dag begon met een harde zijwind. Moeilijke omstandigheden dus. Al snel kwamen her en der al wat vangsten binnen. De deelnemers in vak D hadden deze dag minder geluk. In dit vak werd bijna niets gevangen. Soms heb je ook een beetje geluk nodig. Als er geen vis in de sector zit, dan kan je ze ook niet vangen.

Thijs Lupsen trok uiteindelijk aan het langste eind door een knappe 6.840 gram bij elkaar te vissen. Dit bleek uiteindelijk ruimschoots genoeg voor de Limburgse titel feedervissen. Namens Sportvisserij Limburg willen wij Thijs van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!

v.l.n.r : Ramon Pasmans, Thijs Lupsen, Noel Gulpen

Ramon Pasmans viste een verdienstelijke tweede plaats bij elkaar gevolgd door Noel Gulpen die het brons voor zich opeiste. Bij de teams werd het een feest voor HSV de Karper Voerendaal met de eerste plaats. Het zilver was voor HSV Ons Genoegen en het brons was er voor de heren uit Reuver; HSV De Forel. Namens Sportvisserij Limburg van harte gefeliciteerd!

Tot slot willen wij de vrijwilligers en controleurs bedanken voor het soepel laten verlopen van dit evenement. Zonder jullie kunnen er geen wedstrijden gevist worden. Dank daarvoor!

De uitslagen van het LK Feedervissen 2024 vind je hieronder:

Klik hier voor de uitslag van het LK Feeder 2024 individueel

Klik hier voor de uitslag van het LK Feeder individueel op plaatsnummer

Klikhier voor de uitslag van het LK Feeder voor teams

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser