Skip to main content

Roofvisie nummer 157; Fluorocarbon onderlijnen, visvakantie naar Mallorca, poldervissen en nog veel meer…….

Begin maart krijgen alle leden van de VNR weer de nieuwe editie van ons prachtige roofvismagazine in de bus. We gaan het 40e jaar van onze vereniging in en ook ons blad wordt al even zoveel jaar uitgegeven. Binnenkort verschijnt de 157e editie. Een fantastisch nummer. Zoals al jaren ook nu weer 68 pagina's roofvis info dus iedereen die van roofvissen houd kan zijn hart ophalen met deze uitgave.

Een centrale plek wordt dit keer ingenomen met een artikel van maar liefst 16 pagina's over het gebruik van fluorocarbon onderlijnen. Wij hebben er voor gekozen diverse roofvissers aan het woord te laten. Zij geven allemaal antwoord op dezelfde vragen maar de uitkomsten zijn lang niet altijd gelijk. Daarmee ontstaat een interessante bijdrage waar je echt wat aan gaat hebben voor je visserij. Alle roofvis technieken en -soorten komen hier langs.

Ook voor het buitenland hebben we weer plek ingeruimd in Roofvisie. In dit geval reist Frans naar Mallorca en vertelt ons over zijn onverwacht leuke visavonturen.

Maar ook de oerhollandse polder komt langs in een artikel van Marnix. In de rubriek "De aanpak van" neemt hij ons het jaar rond mee in zijn poldervisserij op snoek in Noord Holland. Leuk en leerzaam.

Voor de bootvissers hebben we een test van de Siegersma visboten en de snoekbaars vissers kunnen er voor gaan zitten. In deze uitgave lees je een stuk over snoekbaars in ondiep water in het voorjaar.

Maar natuurlijk hebben we ook weer onze vaste rubrieken. De visgidsen actie bijvoorbeeld met dit keer een leuk verslag van een visdag. Of een bijdrage in onze bouw rubriek en natuurlijk ons regionieuws. Dit en meer lees je in het onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Roofvisie.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Roofvisie goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.nederlandseroofvissers.nl

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser