Skip to main content

Prijsverhoging en nieuwe abonnementsopties Hét VISblad.

De abonnementsprijs van Hét VISblad wordt vanaf 1 juli verhoogd. In verband met de sterk gestegen productiekosten zijn we genoodzaakt de verhoging door te voeren om de begroting sluitend te krijgen. Anderzijds bestaat de mogelijkheid om een goedkoper online abonnement af te sluiten.

De prijzen voor onder meer papier, energie en transport zijn de afgelopen jaren met tientallen procenten omhoog gegaan. Deze sterk gestegen kosten waren – in combinatie met de toegenomen inflatie – de reden dat de begroting niet meer sluitend was te maken. Daarom zijn we genoodzaakt de abonnementsprijs te verhogen.
 
De prijs van een eenjarig abonnement gaat van € 12,95 naar € 14,95. Daarvoor krijg je tien edities in print thuisgestuurd én toegang tot het online magazine (iedere editie verschijnt sinds december 2023 ook online). Je kunt er ook voor kiezen om Hét VISblad alleen digitaal te lezen. Dan betaal je € 9,95 voor een eenjarig online abonnement.

Abonnementswijzigingen vanaf 1 juli 2024

De prijswijziging gaat in per 1 juli 2024. Heb je reeds een abonnement? Dan gaat de nieuwe prijs in op het moment dat het bestaande abonnement automatisch wordt verlengd – dit zodat er geen verschillende abonnementsvormen door elkaar gaan lopen. Dit principe geldt ook voor het geval dat je wilt overstappen van print naar online: eerst ontvang je nog de printmagazines waar je volgens het bestaande abonnement recht op hebt, daarna ontvang je Hét VISblad enkel nog digitaal.
 
Om de online versie van Hét VISblad te ontvangen is het wel noodzakelijk dat je e-mailadres bekend is bij Sportvisserij Nederland. Weet je niet zeker of dit het geval is? Ga dan naar MijnSportvisserij om dit te controleren – en indien noodzakelijk de gegevens te wijzigen – of je te registreren zodat je het digitale magazine automatisch ontvangt.
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser