Skip to main content

Het NOK; de “Klassieker van het Noordoosten”. De inschrijving is geopend!

Op zaterdag 13 april aanstaande is het weer zo ver: Het Noordoostelijk Kampioenschap. “De Klassieker van het Noordoosten” wordt dan gevist. Vissers die lid zijn van verenigingen van de 3 noordelijke federaties; Sportvisserij Oost-Nederland, Fryslân en Groningen Drenthe kunnen zich weer inschrijven voor deze spannende jaarlijkse wedstrijd.


De organisatie ligt dit jaar in handen van Sportvisserij Oost-Nederland. Er wordt gevist in het Beukerskanaal bij Steenwijk. De deelnemers kunnen net als vorig jaar weer kiezen tussen vissen in het dobber dragende deel en in het feeder deel. De definitieve indeling van het parkoers wordt bekend gemaakt zodra we weten hoeveel deelnemers er meedoen in beide categorieën. Klik hier voor meer informatie over deze wedstrijd.
 

Inschrijving

De inschrijving staat open vanaf 1 maart tot en met 8 april. Je kunt je via één centraal punt aanmelden. De inschrijfkosten zijn € 10,00 per persoon. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan!

In de week van 3 april krijgen de deelnemers de wedstrijdinformatie/richtlijnen toegestuurd.

Prijzen

We hebben een mooie prijsverdeling beschikbaar van 1:4 in de vorm van geldprijzen en natuurlijk de Delfts-blauwe borden voor de winnaars van het dobber dragende deel en het feeder deel. Daarnaast is er nog de kans (1:5) om je “buren” eruit te vissen en er met een pouleprijs vandoor te gaan. Met de pouleprijs kun je de inleg weer terugwinnen.
We maken er weer een sfeervolle wedstrijd van. Doe mee en beleef het!

NOK
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser