Skip to main content

De top 3 nieuwe witvisartikelen van deze maand. (Tackle Shop.nl)

Ben je benieuwd naar de nieuwste snufjes op het gebied van witvissen? Deze maand selecteren we speciaal voor jou de 3 nieuwe producten die je niet mag missen. Van innovatieve onderlijnen tot de slimste aasbakken. Lees snel verder om te ontdekken welke nieuwe producten deze maand de spotlight stelen en hoe ze jou kunnen helpen bij je volgende visavontuur!

Matrix Pro feeder tray

1. Matrix Pro Feeder Tray

De Matrix Pro Feeder Tray is dé oplossing voor elke visser die efficiëntie en organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Deze innovatieve tray is perfect ontworpen om je aas veilig te bewaren en biedt ruimte voor 6 stuks 3,3pt bait tubs, waardoor al je aas overzichtelijk en makkelijk toegankelijk blijft. Het unieke vouwmechanisme met speciale scharnieren zorgt ervoor dat het deksel open blijft staan, wat de toegang tot kleine accessoires vergemakkelijkt tijdens het transport.

Daarnaast is de tray uitgerust met een versterkte EVA-basis die niet alleen stevigheid biedt, maar ook voorzien is van een 50cm maatvoering op het deksel, ideaal voor het nauwkeurig meten van je onderlijn. Het duurzame, waterdichte PVC materiaal van de Matrix Pro Feeder Tray maakt hem ook nog eens eenvoudig opvouwbaar voor transport. Past bovendien perfect op ronde 25mm, 30mm en 36mm poten dankzij de 3D-R snag free draaiknoppen, waardoor hij een essentieel onderdeel vormt voor elke serieuze visser.

Preston Helicopter feeder rigs

2. Preston Helicopter Feeder Rigs

De Preston Helicopter Feeder Rigs  zijn kant-en-klare rigs en zijn speciaal ontworpen voor gebruik met diverse soorten voerkorven zoals bullet, cage en window stijlen. Ze zijn uitgerust met Stopz voor een veilige bevestiging en gemaakt van 0,28 mm Sinking Feeder Mono voor extra stevigheid. De unieke helicopter set-up vermindert het in de war raken bij het werpen over grote afstanden, wat je meer tijd geeft om te vissen. Elke verpakking bevat drie rigs van 7 meter lang.

Guru Tungston olivettes

3. Guru Tungsten Olivette’s

Ook het witvismerk Guru heeft iets nieuws uitgebracht, namelijk de Guru Tungsten Olivette. Dit artikel vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in de hengelsport door het gebruik van tungsten materiaal, waardoor deze olivettes kleiner, netter en minder weerstand bieden dan traditionele versies.

Deze innovatie zorgt voor een subtielere aanwezigheid in het water en een verbeterde presentatie. Elke olivette heeft een beschermende centrale siliconen huls die de lijn beschermt tegen beschadigingen en zorgt voor een rechtlijnige, knoopvrije plaatsing. Het ontwerp garandeert dat de olivette stevig op zijn plaats blijft, zelfs onder hoge druk. Verkrijgbaar in stappen van 0,25g, zodat je precies het juiste gewicht kunt selecteren voor de grootte van je dobber. Dit product wordt verkocht per 5 stuks en helpt je rig optimaal uit te loden en verhoogt je visprestaties met zijn slanke profiel en matte, discrete kleur.

Al deze topartikelen zijn nu verkrijgbaar op de afdeling witvissen van Tackleshop.nl. Breng je viservaring naar een hoger niveau met deze zorgvuldig geselecteerde producten, ontworpen om jouw succes aan het water te garanderen!

  Tackleshop.nl                                                                                                                                           Tackleshop.nl

 

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser