Skip to main content

De nieuwe Cresta Solid EVA Rests

Het bekende witvismerk Cresta  heeft een nieuwe serie feedersteunen ontwikkeld die veel aandacht heeft getrokken in de vissersgemeenschap. Tijdens de ontwikkelings- en testfase van deze steunen die de naam Cresta Solith EVA Rests dragen, kreeg Cresta al veel vragen en positieve reacties van medevissers. Dit enthousiasme bevestigde dat ze de juiste richting hadden gekozen in de ontwikkeling van het product.

Er zijn drie hoofdpunten die werden meegenomen in het ontwerp van de nieuwe:

  • De duurzaamheid, vooral van het bevestigingsblok
    • Het materiaal waarop de hengel rust, met focus op het voorkomen van lijnbreuk
    • De afwerking aan de uiteindes van de steun, die compact maar effectief is

De steunen zijn ontworpen met een zelfontworpen breed plastic bevestigingsblok, waarin de messingdraad volledig is vastgegoten. Dit blok is vastgeschroefd aan een binnenbuis van aluminium voor maximale stabiliteit en sterkte. Het materiaal waarop de hengel rust, is zacht EVA, dat zowel hengelvriendelijk als slipvast is, waardoor de hengel goed op zijn plaats blijft onder verschillende omstandigheden.

22 cm Compact Versie

Tackleshop.nl  Cresta Solis Eva rest

 

Deze compacte versie is ideaal voor lichtere visserij, zoals het vissen met een kortere hengel. Het is bijzonder geschikt voor situaties waarbij de hengel omhoog gehouden wordt, zoals vaak het geval is bij rivierhengelen. Het lichte gewicht en de compacte grootte maken het gemakkelijk om te hanteren en te vervoeren. Deze steun biedt voldoende steun en stabiliteit voor kleinere, lichtere hengels. De steun is ideaal voor vissers die zich richten op kleinere vissoorten of die in omstandigheden vissen waarbij minder ruimte en meer mobiliteit vereist is.

Tackleshop.nl  Cresta Solis Eva rest

 

Deze langere versie is speciaal ontworpen voor de brasemvisserij. Het biedt meer ruimte om de hengel te positioneren en te verschuiven tijdens het vissen, wat essentieel is voor deze vismethode. De lengte van deze steun maakt het mogelijk om de hengel over een groter gebied te verschuiven, wat handig is bij het aanslaan of bij het binnenhalen van de vis. De steun is erg geschikt voor vissers die zich richten op brasem of andere grotere vissoorten, of vissers die behoefte hebben aan meer ruimte voor hengelmanoeuvres.

50 cm Off Centre Model

Tackleshop.nl  Cresta Solis Eva rest

Dit model is uniek vanwege de zijdelingse bevestiging, wat extra ruimte biedt aan de kant van de visser. Deze eigenschap maakt het model veelzijdig en aanpasbaar voor verschillende visstijlen. De 50 cm lengte is een goede middenweg tussen compactheid en functionaliteit. Door de zijdelingse bevestiging is de feeder arm verder naar buiten gepositioneerd, wat handig kan zijn voor het plaatsen van een leefnet of voor een comfortabelere vispositie. Perfect voor vissers die flexibiliteit en ruimte nodig hebben voor extra uitrusting zoals een leefnet, of die een optimale hoek tussen hengel en lijn willen behouden voor diverse vistechnieken.

Tackleshop.nl  Cresta Solis Eva rest

 

Deze verschillen zorgen ervoor dat elke visser de juiste steun kan kiezen, aangepast aan zijn specifieke visserij en voorkeuren.

Deze innovatieve Cresta feedersteunen zijn verkrijgbaar bij Tackleshop.nl, een grote dealer van Cresta producten. Voor vissers die geïnteresseerd zijn in kwaliteit en functionaliteit, zijn deze steunen een uitstekende keuze.

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser