Tackle Guru Benelux 

 

Maver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd Eynde

Algemeen nieuws

Barbeel Koppelwedstrijd op Nieuwe trajecten langs de IJssel!

Op zaterdag 8 oktober a.s. vindt in de IJssel de barbeel koppelwedstrijd plaats. Bij deze koppelwedstrijd zijn mooie geldprijzen te winnen, maar de gezelligheid staat voorop. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit unieke evenement!

Net zoals vorig jaar gaan de vissers er in koppels van 2 personen op uit om barbeel te vangen vanaf de kant in de IJssel! De vorige editie was zeer geslaagd en we hopen minstens op een evenaring.

Nieuw in 2022 is de wedstrijdlocatie. 

Er wordt namelijk meer stroomopwaarts gevist dan voorgaande jaren. De verzamellocatie zal zijn bij Eethuis De Veerstoep, Bronkhorsterweg 22, 6971 JA Brummen. Vanaf hier zullen de koppels zich verplaatsen over maximaal 4 verschillende wedstrijdtrajecten langs de IJssel. 
Klik hier voor een overzicht van de wedstrijdparkoersen.


Meedoen?

Opgeven kan per koppel. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,= per koppel, dit bedrag komt volledig ten goede aan de prijzenpot. De prijzenpot is 1 op 4 en daarnaast is er vooraf een drankje en na afloop een hapje en een drankje beschikbaar vanuit de organisatie.
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.
 
Wormenkwekerij WasseMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd Eynde