Algemeen nieuws

Shimano Fishing Bart Reekmans doet het!

Vorig weekend stond voor Aero teamlid Bart Reekmans het laatste dubbel weekend gepland van de inters A. Het werd een weekend met een gouden randje.
 
SHIMANO AERO
 
Bart doet verslag:
“Op zaterdagochtend stond ik op een mooie derde plaats in de voorlopige tussenstand van het algemeen klassement. Voor mij was het hoofddoel om die derde plaats in het laatste weekend vast te houden.
Met een beetje gezonde stress vertrokken we zaterdag richting Maasvissers Geistingen, voor mij een bekend water. Stek nummer 18 was mijn plekje voor de eerste wedstrijddag.
Niet verkeerd in mijn ogen en naast mijn maatje en wereldkampioen Benny Mertens.
Heel anders dan verwacht wilde de vis op zaterdag niet meewerken en werd het een harde wedstrijd met werken voor iedere vis.
Na vijf uur vissen heb ik de wedstrijd kunnen afsluiten met 2,720 kg wat mij een vijfde plaats opleverde.
Met een 5 in mijn achterhoofd had ik voor zondag als doelstelling het beter te doen dan mijn 5de plaats van zaterdag - stek nummer 22 werd het plekje voor zondag.
Dat het hard ging worden hadden we verwacht maar in de eerste twee uur van de wedstrijd amper beet…dit had ik niet zien aankomen.
Maar plots na twee uur in de wedstrijd ging de top van mijn Aero X7 11ft krom - mijn eerste mooie voorn van de dag belande in het leefnet.
Er volgde in de volgende drie uur nog regelmatig een mooie vis wat mij op het einde 3,680kg opleverde en een 3de plaats.
Het zou er om spannen - zou ik nog een tweede plaats algemeen kunnen pakken of zou het een drie blijven?
Bij de weging werd het al snel duidelijk dat ik naar plaats twee ging.
Na wat rekenen werd het echter nog veel mooier en kwam er uit de bus dat ik naar de 1ste plaats steeg en zo de A inter reeks van 2021 afsluit met algemene winst.
Wow!
Hier had ik in het begin van het jaar alleen maar van durven dromen!
Graag wil ik mijn sponser Shimano van harte bedanken voor de steun en het topmateriaal dat ik ieder jaar ter beschikking krijg.”
Bart Reekmans
Team Shimano Aero
Namens Shimano feliciteren we Bart nogmaals met deze geweldige overwinning!
 
SHIMANO FISHING                    SHIMANO FISHING                    SHIMANO FISHING
 
 
HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Maver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WassePreston Innovations.HJG DRESCHERBAITSHOP.NL