De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

FREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetBAITSHOP.NLWormenkwekerij WassePreston Innovations.SHIMANO AEROT Wisentbos Dronten

Algemeen nieuws

18 september 2021 World Clean Up Day – Vang jij er ook vijf?

De afgelopen weken hebben we al onze vrijwilligers, medewerkers en aangesloten hengelsportverenigingen een gratis Vang5 schoonmaakset aangeboden. We hopen iedereen binnen onze organisatie hiermee te stimuleren om 5 minuten of 5 stuks afval op te ruimen. De een doet dat tijdens het vissen en de ander misschien tijdens een wandeling n de buurt. Hoe dan ook, iedereen wil natuurlijk graag een schone leefomgeving.

Doe je ook mee?

Om het landelijke project Vang5 extra kracht bij te zetten, willen we op zaterdag 18 september a.s. aanhaken bij een wereldwijde opschoonactie: World Clean Up Day.
We vragen al onze vrijwilligers, aangesloten hengelsportverenigingen en ook jou als sportvisser daarom om op die dag slechts 5 minuten of 5 stuks afval op te ruimen om jouw steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving.


#worldcleanupdaynl en #vang5

Om grote bekendheid te geven aan Vang5, vragen we je om jouw “afvalvangsten” via ons speciale Whatsapp Vang5 nummer 06-13840882 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 18 september aan ons door te geven met daarbij de locatie.
Zowel foto’s als leuke video’s zijn van harte welkom! Wij zullen dan zorgen dat er komend weekend een mooie compilatie met vermelding #worldcleanupdaynl en #vang5 op onze sociale mediakanalen en website geplaatst wordt.


 

 

 

 

 

SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetWormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDPreston Innovations.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.