De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

FREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLMaver EvezetWormenkwekerij WasseMarcel vd Eynde

Algemeen nieuws

Maickel vd Velde wint de Week of the Lake 2021 Ketelmeer

Afgelopen zondag was het de laatste dag dat het klassement nog kon veranderen. Er waren vakken die goed waren maar ook vakken waar je moest schrapen voor een visje.

Enkele vissers  hebben toch wat met de vissen mee kunnen loten waardoor er voor hun nog wat kilo's te vangen waren. Ook waren er vakken waar je met een paar kilo al hoge ogen gooide.

Maickel vd Velde wist alle dagen zeer goed te vissen en zette de wedstrijd op zijn naam met 7 punten. Bennie Kammler werd tweede met 9 punten en Arno Bremer werd derde met 10.5 punten. Arno wist ook de superpoule het gewichts klassement te winnen.

Hieronder de uitslagen. 

Maickel vd Velde Winnaar The Week of The Lake

 

Arno Bremer winnaar van de superpoule.

 

 

Verpa groundbaits               Verpa groundbaits              Verpa groundbaits

 

 

 

 

 

 

Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.HJG DRESCHERHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDMaver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseSHIMANO AERO