Algemeen nieuws

SHIMANO Team Aero lid Bart Reekmans

Team Aero lid Bart Reekmans viste, in de aanloop naar het WK feeder waar hij zijn Belgische team zou bijstaan en uiteindelijk wereldkampioen zag worden, ook een aantal mooie wedstrijden mee in België.
SHIMANO AERO
 
Allereerst het kampioenschap van België in Zwevegem. Een ooh zo moeilijk water met de feeder om een visje te vangen en dat was voor Bart ook vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk.
“Wat afstanden betreft is er daar weinig keuze met een breedte van +-50 meter zijn er maar een aantal opties. Ik had gekozen voor twee afstanden. Eentje op 22 meter en eentje op 40 meter een 10tal meter van de overzijde. Voor de 22 meter lijn had ik gekozen voor de ultra lichte Aero X7 stokjes in 10ft met een 2500 formaat molen. Voor de 40 meter lijn had ik de Aero X7 in 11ft met een Vanford 4000 molen in stelling gebracht. Allebei top hengeltjes voor de fijne visserij.
SHIMANO AERO
 
Na twee uur wedstrijd kreeg ik mijn eerste beet op de korte afstand een voorntje van +- 100 gram .
Zo heb ik er nog een zestal kunnen vangen op 6 uur. Wat mij op een 8ste plaatst in mijn sector deed belanden. De week erna een heel andere visserij eindelijk konden mijn werpkanonen nog eens uit het foudraal maar daar kom later ik nog op terug.”
 
SHIMANO FISHING                         SHIMANO FISHING                        SHIMANO FISHING