De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerMarcel vd Eynde

Algemeen nieuws

The King’s Classic 2022.

The King’s Classic

In 2022 organiseren wij, na een succesvolle editie in 2021, wederom in samenwerking met Pierre Bronsgeest, de meerdaagse viswedstrijd The King´s Classic op Ierse bodem. (Wil je een volledig verslag van de 2021-editie lezen ga dan naar de facebook pagina van The Kings Classic of klik hier.)

Logo King ClassicThe Kings Classic 2020

Onze sponsoren hebben al toegezegd volgend jaar van de partij te zijn. De opzet blijft hetzelfde, zoals de verblijfadressen en lotingslocatie. Het bekende Ballinamore, in het prachtige graafschap Leitrim, zal van 29 augustus t/m 1 september 2022, het centrum vormen van deze 4-daagse, nu al, legendarische witviswedstrijd.

Deze wedstrijd kent een nieuw concept, dat optimale kansen biedt op veel vis op de visrijke meren van Leitrim. Er wordt gevist in 8 sectoren van minimaal 6 en maximaal 8 hengelaars. Op die manier kunnen per water de beste stekken benut worden.

Wij accepteren voor-reserveringen voor The King’s Classic 2022 de mogelijkheden zijn hieronder zichtbaar. Tarieven voor overtocht en accommodatie zijn nog onder voorbehoud, maar inschrijfgeld, visdata en -tijden zijn reeds bepaald. Wil je je verzekeren van deelname, maak hieronder dan een voorreservering.

Betaling van het inschrijfgeld verzekerd deelname!


Uw zoekopdracht geeft weinig resultaten

Wellicht zijn deze reizen voor u ook interessant.

 
Deze wedstrijd vindt plaats in en om Ballinamore inhet fraaie graafschap Leitrim. Al jaren is deze regio bekend onder de liefhebbers van witvisserij en sommige lokale gastheren en -vrouwen zijn onder Nederlandse vissers en hun aanhang befaamd, zoals Theresa Kennedy en Fred Walsh.

Bestemmingsinformatie Ierland

ACCOMMODATIE

U heeft keuze uit 4 verschillende bed & breakfast accommodaties:
Glenview House - Ballinamore

Glebe House - Mohill

Kilbracken Arms - Carrigallen

Hamills B&B - Ballinamore

VERVOER

Stena Line Hoek van Holland - Harwich + Irish Ferries Holyhead - Dublin
P&O Ferries Europoort - Hull + Irish Ferries Holyhead - Dublin
Irish Ferries Cherbourg - Dublin
 
 
 
Marcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.HJG DRESCHERHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDMaver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseSHIMANO AERO