SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

GURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver Evezet

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

EVEZET Game Changer Part three! (2)

Game Changer Part three!
Dat de Game Changer serie het nieuwe voer van Evezet is weet U inmiddels.
Nu even de details per soort, met dit keer;
Game Changer Meaty Banana.
Evezet Meaty Banana
 
Dit voer richt zich op de diverse stijlen waarmee de grootste soorten witvis worden belaagd.
Karper, Zeelt, Barbeel en bijvoorbeeld de grote Brasem zijn er gek op.
Op Commercial visvijvers zitten de juiste vissoorten voor de Game Changers maar ook op open water en stadswater wat speciaal is ingericht voor het vissen is Game Changer jou beste keuze.
Op zo’n Commercial vang je vis op diep en ondiep, ver en dichtbij, kortom het vraagt om een diverse stijlen aanpak. Al deze stijlen kunnen prima bediend worden met de Game Changer Meaty Banana. Deze Game Changer is wellicht de vreemdste eend in de bijt maar de smaken zijn mede door onze Engelse wedstrijdtoppers tot stand gekomen en zij zweren bij deze vlezige fruitsmaak combi.
Na testen bleek al snel dat ze het hierbij bij het juiste eind hadden. Vaak domineerde deze smaken combi de ranglijsten.
In de Game Changer Meaty Banana zit vleesmeel, vismeel en een zoete Banaan toevoeging.
Uiteraard kan ook deze Game Changer op zowel open water alsook de commercial worden ingezet. Het vissen met de Feeder, Method Feeder en vaste hengel is prima mogelijk.
Evezet Meaty Banana
 
Bereiding,
Bij voorkeur het voer na licht bevochtigen zeven en dit meerdere keren herhalen voor de mooiste structuur in het voer en een optimale werking.
De lokkende werking van het voer zit hem vooral in het gebruik van een hoogwaardige vleesmeel variant die een hoge attractiewaarde heeft voor deze vissoorten.
Gebruikerstip;
Niet te snel veel water bijvoegen maar blijven doseren en zeven, deze stap meerdere keren herhalen.
Toevoegingen,
Als toevoeging kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Evezet XXL Halibut, Red Krill of Natural pellet, worm, mais of andere partikels.
Probeer het dus ook eens onder de kant ( "in the Margin") ook daar werden vaak mooie resultaten geboekt.
Evezet Meaty Banana
 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseMaver EvezetSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.