SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

Saga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseMaver EvezetGURU Knowledge is power.

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

EVEZET Game Changer F1 (2)

Game Changer F1. In de volksmond wordt de F1 ook wel kruiskarper genoemd.
De kruiskarper is een kruising (hybride) tussen een schubkarper en een giebel (wilde goudvis), twee vissoorten die in Nederland voorkomen. De kruiskarper heeft dan ook kenmerken van zowel de giebel als de karper. Kruiskarpers hebben vaak de bouw van een giebel en de (relatief) kleine bekdraden van de karper. Kruiskarpers daarbij wat donkerder en bruiner van kleur dan de zilvergrijs-kleurige giebel. Meer “karperkleurig” dus.
Evezet Fishing
 
Op veel openbaar viswater wordt deze hybride door verenigingen uitgezet, sportvissers beleven er veel plezier aan.
Ze worden niet heel erg groot, max 3,5 kg en zo'n 50 cm, maar het zijn wel super sportvissen.
Op Commercials worden ze tussen de bekende soorten zoals Schub en spiegelkarper uitgezet om de frequentie van het vangen en het hele jaar behouden van aanbeten bevordert. Ook bij lage temperaturen is deze karper actief.
Door hun hybride achtergrond azen ze specifieker, ze zijn actiever en hebben veel algemene witvis eigenschappen. Ze begeven zich graag tussen de waterplanten.
Game Changer F1 is een voer dat is afgestemd op deze vissoort maar zal ook zeker door andere witvis gerespecteerd worden. Vaak zijn vangsten zeer divers en de manier van inzet van het voer ook. Je kunt het in de feeder en method feeder gebruiken maar ook als grondvoer bij het vaste stok vissen.
Bij het aanmaken zal het voer donkerder groen kleuren, het past dus perfect in een helder en waterplantrijk water.
De lokkende werking van het voer zit hem vooral in het gebruik van een hoogwaardige gechrushte pelletsoort die een hoge attractiewaarde heeft voor deze vissoorten.
Evezet Fishing
 
Gebruikerstip;
Maak de Game Changer F1 bij voorkeur met de mixer aan, zo wordt de werking van de veranderende kleur optimaal benut. Niet te snel veel water bijvoegen maar blijven doseren en mixen, deze stap meerdere keren herhalen.
Als toevoeging kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Evezet Premium XXL Coarse Pellet, worm, mais of andere partikels.
Probeer het ook eens onder de kant ( "in the Margin") ook daar werden vaak mooie resultaten geboekt.
Volgende keer de Game Changer Choc & Corn.
Meer weten?
Kijk dan op, www.evezet.nl
Evezet
 
 
Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROMaver EvezetGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaJWP Waterservice